Litt om ritt sesongen 2016

Hei

Det nærmer seg ritt-sesong for aktive syklister og vi pratet på sist medlemsmøte om at vi gjerne vil delta på lokal ritt og evt. se om vi kan få til et felles opplegg for Birken og Vestfold Rundt.

Et av de første lokale rittene her omkring er Eikerrittet. Link til påmelding finner dere her: http://eikerck.no/eikerrittet/

Velg den puljen og fart som er best for deg og bli med på et av rittene som går gjennom bygda vår.

Andre lokale ritt som ikke krever mye logistikk er:

Lågendalsrittet

Montebellorittet

Farrisrunden

 

Vestfold Rundt

Dette rittet har mange i Hof SK syklet flere ganger, og vi forsøker å få til en pulje med estimert slutt-tid på 5.30-5.45. Vi kan da melde oss på som lag, vi vil gjerne ha en liten tilbakemelding på hvor mange som kunne tenke seg å stille på dette laget. Følg denne linken og gi din tilbakemelding her: http://goo.gl/forms/dpkaz4c7SM

Det er selvsagt lov til å kjøre både fortere og saktere. Så dersom noen vil stå i bresjen for å lede andre grupper så bare si i fra. Det som er viktig hvis vi skal melde på lag er at hver gruppe blir enig om hvem som melder seg på først for å danne lag, deretter melder man seg på det laget som passer.

Vestfold rundt

Så var det Birken 2016.

Her skjer det ting, løypa er endret til det bedre for oss om liker grus under hjula 🙂 og det er kommet ønsker om evt. felles opplegg for transport/overnatting. Her trenger vi også litt tilbakemeldinger, og hjelp for gjennomføring når den tid kommer. Skjema for tilbakemelding finner du her: http://goo.gl/forms/YZMvgQJN4z

Birken