Ditt medlemsskap

Hei

Vi bruker nå Klubbadmin fullt ut i Hof Sykkelklubb, så nå skal alle medlemmer vedlikeholde sin egen informasjon om medlesmskap på minidrett.no

På minidrett.no kan man også melde seg inn Hof SK. Logg dere inn, eller opprett bruker og søk opp Hof Sykkelklubb når dere skal melde dere inn i et idrettslag. Eventuelt kan man benytte kontaktskjema på våre sider. Det finnes her.

Her bruker du din allerede registrerte bruker, dere skal alle ha en id/bruker i minidrett.no, dette kan være et siffer eller din e-post adresse som er brukernavn. Har dere glemt brukernavn og/eller passord kan dere selv be om nytt på minidrett.no dersom dere har registrert gyldig e-post adresse eller mobilnummer. På denne siden kan dere vedlikeholde all deres aktivitet og medelmskap innenfor alt som faller inn under NIF.

Hof Sykkelklubb vil i løpet av de to første ukene i februar  hvert år sende ut betalingskrav for kontingent via dette systemet, og da må dere hente betalingsopplsyninger på minidrett.no , dere vil da ha to muligheter for betaling.

1. Dere kan på minidrett.no betale direkte med bank-id

2. Dere kan på minidrett.no laste med faktura med KID og betale den i nettbank

Det vi har erfart og fått vite av NIF er at det kan være noen av oss som har to eller flere ID’er på minidrett.no så det hadde vært fint om alle tar en tur innom minidrett.no og sjekker om ting stemmer. Når dere har logget dere på minidrett.no kan dere gå på fanen Medlemskap og her vil dere få opp informasjon om hva dere er medem i og har vært medlem i. Se eks. her, som viser at jeg har vært medlem av Hof IL, Holmestrand Sykkelklubb og er medlem i Hof Sykkelklubb. Skulle dere ikke finne Hof Sykkelklubb under medlemskap kan det tyde på at du har flere ID’er. Dersom du mistenker at dette,  kan NIF’s support hjelpe til med å samle dine ID’er til en. Ta kontakt med

Telefonen er betjent fra 08.00-20.00 på hverdager.

Eksempel på Medlemskap:

mitt-medlem