Klubbmesterskap Landevei 2017 og Idrettens dag.

Hei alle medlemmer av Hof Sykkelklubb.
Det er nå 3 påmeldte (4 med meg som er i arrangementskomiteen) til klubbmesterskap landevei. Dette er for få til at vi kan arrangere og ser oss dermed nødt til å avlyse morgendagens KM. Denne meldingen sendes også ut på Web admin senere i dag.

Beklager at vi må avlyse men håper flere støtter opp om dette arrangementet neste år!

Styret

Innkalling årsmøte 2017

Innkalling årsmøte 2017

Til Medlemmer i Hof Sykkelklubb

Sakliste årsmøtet 2017

Sted: Hof Herredshus, torsdag 6 april kl 1900

Sakliste

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
  2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
  3. Velge dirigent(er), referent (er) samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen. 4. Behandle idrettslagets årsberetning.
  5. Behandle idrettslagets regnskap
  6. Behandle forslag og saker.
  7. Fastsette medlemskontingent.
  8. Vedta idrettslagets budsjett.
  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.
 2. Foreta følgende valg:
 3. a) Leder
  b) Nestleder og styremedlem
  c) Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan, jf. pkt. 9.
  d) 2 revisorer
  e) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett
  f) Valgkomité med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte

Valgkomite trenger kandidater til leder og nestleder, og medlemmer vil bli kontaktet av valgkomiteen som består av Helle og Håkon. Ta gjerne kontakt med dem, dersom dere har lyst selv eller har forslag til kandidater. Håkon 91325120, Helle 98250627

 

 

– Årsberetning og regnskap legges frem på årsmøtet.

Med vennlig hilsen Styret

Resultater klubbmesterskap landevei 2016

Heisan

I strålende være på idrettens dag fikk vi arrangert klubbmesterskap landevei. Og 12 spreke og en nesten sprek (undertegnede) stilte til start. Det var et sterk felt og det gikk fort.

Vi hadde deltagere i tre aldersbestemte klasser. Junior opp til 17, u-23 og senior.

Beste tid ble satt av Kristian H Dahl men siden han representer en annen klubb blei det Simen Åmodt Amundsen som ble klubbmester over alle klubbmestere, samt vinner av U-23 klassen. Gratulerer så mye, dette var kjempebra av Simen 🙂

I klassen junior opp til 17, var det Sondre Flåten Grøthe som stakk av med seiern, ikke langt bak de store kanonene, supert kjørt av ungutta 🙂

I seniorklassen stakk Trond Sjue av med den beste tida, gratulerer !

Tusen takk til alle som hjalp til, og alle som heia på oss underveis. Neste år håper jeg flere på mitt nivå stiller, litt ensomt i baktroppen i år 😉

Kay-Åge

Fullstendig resultatliste:

Klikk her for resultater

 

Klubbmesterskap Tempo 2016, avlyst !

Hei. Vi får dessverre ikke arrangert i morgen pga. eget forfall i siste lita, da jeg har blitt innkalt på et møte i morgen kveld som jeg må delta på. Det ble så kort varsel på dette at jeg ikke har fått tak i reserver for arrangementet.

Beklager så mye
Kay-Åge

Litt om ritt sesongen 2016

Hei

Det nærmer seg ritt-sesong for aktive syklister og vi pratet på sist medlemsmøte om at vi gjerne vil delta på lokal ritt og evt. se om vi kan få til et felles opplegg for Birken og Vestfold Rundt.

Et av de første lokale rittene her omkring er Eikerrittet. Link til påmelding finner dere her: http://eikerck.no/eikerrittet/

Velg den puljen og fart som er best for deg og bli med på et av rittene som går gjennom bygda vår.

Andre lokale ritt som ikke krever mye logistikk er:

Lågendalsrittet

Montebellorittet

Farrisrunden

 

Vestfold Rundt

Dette rittet har mange i Hof SK syklet flere ganger, og vi forsøker å få til en pulje med estimert slutt-tid på 5.30-5.45. Vi kan da melde oss på som lag, vi vil gjerne ha en liten tilbakemelding på hvor mange som kunne tenke seg å stille på dette laget. Følg denne linken og gi din tilbakemelding her: http://goo.gl/forms/dpkaz4c7SM

Det er selvsagt lov til å kjøre både fortere og saktere. Så dersom noen vil stå i bresjen for å lede andre grupper så bare si i fra. Det som er viktig hvis vi skal melde på lag er at hver gruppe blir enig om hvem som melder seg på først for å danne lag, deretter melder man seg på det laget som passer.

Vestfold rundt

Så var det Birken 2016.

Her skjer det ting, løypa er endret til det bedre for oss om liker grus under hjula 🙂 og det er kommet ønsker om evt. felles opplegg for transport/overnatting. Her trenger vi også litt tilbakemeldinger, og hjelp for gjennomføring når den tid kommer. Skjema for tilbakemelding finner du her: http://goo.gl/forms/YZMvgQJN4z

Birken

 

Lisenser og forsikring

Hei. Det kom noen spørsmål om forsikringer for barn/unge innen norsk idrett. Det er ganske klare retningslinjer for dette og informasjon finnes her:

http://sykling.no/article/barneidrettsforsikring

Men konkret var det snakk om hvordan barn er forsikret dersom vi arrangerer f.eks terrengsykkel skole eller lignende i klubbens regi. Og for barn under 13 år er det tilstrekkelig forsikring via NIF.

For alle over 13 er det medlemskap i klubb og lisens som gjelder, dersom man ønsker forsikring hele sesongen i forbindelse med organisert trening og ritt.

Informasjon om dette finnes her:

Forsikring med lisens

Øvrig informasjon om lisenser for sesongen 2016

Prosedyren for lisensregistrering er som følger

 1. Bruk denne lenken for å åpne ordinær registrering. Det er viktig at man oppgir korrekt fødselsdato, kjønn og lisenstype. Hvis lisensen skal betales av en annen enn utøveren selv kan man oppgi alternativ fakturamottaker ved registrering, eller man motta fakturaen selv og videresende den.
 2. Umiddelbart etter registreringen vil faktura bli tilsendt til oppgitt epostadresse. Sjekk også søppelpost dersom fakturaen ikke mottas.
 3. Lisensansvarlig vil motta en epost om at du har registrert din lisens, slik at det er raskt og enkelt å godkjenne lisensen din. Hvis du tegner lisens under en annen klubb enn foregående sesong vil det også gå epost til lisensansvarlig i din gamle klubb, som godkjenner overgangen.
 4. Når lisensen er betalt, og godkjent av klubben(e) vil du motta en epost som bekrefter at lisensen er godkjent.
 5. Du kan deretter skrive ut ditt lisensbevis fra din Min Side, som du når med denne lenken. Hvis du er første gangs bruker av Min Side kan du trykke på «Ny bruker» for å aktivere profilen. Oppgi samme epostadresse som når du tegnet lisensen. Du vil da få tilsendt en epost for aktivering av kontoen. På Min Side din kan du foruten å laste ned lisensbeviset ditt også raskt melde deg på sykkelritt og andre arrangementer, og finne mange av dine resultater.

Klikk her for flere detaljer om denne løsningen.

Trenger du hjelp?
Kontakt EQ Timing kundeservice
support@quick.no, telefon 61159000

 

Klubbmesterskap landevei 2015

Heisan

I et flott vær på Idrettens dag fikk vi unna klubbmesterskap landevei. Det ble et morsomt ritt med mye rykk og forsøk på å stikke. Det ble en gruppe på 5 som kom bortimot samlet til mål etter en tøff kamp.

Vi takker alle ryttere som stilte, alle som hjalp til og Hof IL som låner oss skilt og ellers står for arrangementet denne søndagen i September.

Klubbmestere i år ble:

Junior: Sondre Flåten Grøthe

Senior: Sander Floeng Kopstad

Det ble en flott kar fra Hof IL som vant rittet, og vi bøyer oss i støvet for Kristian Hoel Dahl som dro i land seieren.

Nå sviktet dessverre tidtaker systemet, det var litt av og på 🙁

Vi fikser et nytt før neste ritt, dvs jeg har gjort det nå i kveld. Så ta tidene på resultatlista med en klype salt, rekkefølgen er riktig og den er jo det aller viktigste !

Her er rekkefølgen i mål

HOFSKKLV2015

Noen flotte bilder fra dagen i dag, takk til fotografen vår Rita Myrseth. Skroll eller pil nedover for å se alle bilder i denne lenken.

https://sway.com/Kxs9aNTjqRtQe76Y

 

Saker fra Styremøte 15/6/2015

Hei

Det har vært et styremøte før sommeren og vi tok opp disse sakene:

Mer dere dato for Klubbmesterskap, påmelding blir lagt ut ca 14 dager før.

Sak 1/4 – Rittstøtte.
Klubben ønsker å støtte medlemmer som deltar på ritt, og det ble besluttet å gi rittstøtte til utvalgte ritt. Rittene som støttes i år er Vänern rundt, Sjælland rundt, Birken og Grenserittet, og hver deltaker støttes med kr. 200,-. Hvilke ritt som skal støttes neste år tas opp på første medlemsmøte til høsten.

Sak 2/4 –Klubbdrakter.
Det mangler fortsatt et par digitale logoer før nye klubbdrakter kan settes i bestilling.

Sak 3/4 – Klubbmesterskap.
Tempo:
Det ble besluttet å arrangere klubbmesterskap tempo tirsdag 25. august med start kl. 18:00. Løypa blir omtrent som i fjor: Dokka – Lønnskollen – Dokka.

Landevei:
Klubbmesterskap landevei arrangeres på Idrettens dag søndag 6. september med starttidspunkt kl. 12:00. Ny løype Hof – Sundhaugen – Vestfossen – Hof sjekkes ut. Det tas kontakt med Statens vegvesen for bistand til utfylling av søknad for å få arrangere ritt.

Terreng:
Terrengløypa må ryddes dersom det skal arrangeres klubbmesterskap i terreng, og det sjekkes ut mulighet og interesse for dugnad.

Sak 4/4 – Sommeravslutning.
Utgikk